Нове

«Шкодую, що довго терпіла». Супермодель Сніжана Онопко прокоментувала в Instagram розлучення з чоловіком, який її регулярно бив

Українська супермодель Сніжана Онопко шокувала Мережу новиною про те, що, нарешті, знайшла в собі сили подати на розлучення з чоловіком, який бив її та її матір.

«Життя прекрасне і чудове, якщо не звертати увагу на психопатів», — опублікувала Сніжана Онопко відео у сторіз, і одночасно написала в Instagram: «Дуже шкодую, що так довго терпіла і не помічала очевидних речей!!!». Фоловери супермоделі продовжують залишати Сніжані слова підтримки.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Очень жалею, что так долго терпела и не замечала очевидных вещей!!!

Допис, поширений Snejana Onopka (@snejanaonopka15)


Справа в тому, що кілька днів тому стало відомо, що всесвітньо відома українська модель розлучається зі своїм чоловіком Миколою Щуром, в шлюбі з яким прожила 10 років. Це не перша її спроба розлучитися. Останньою краплею став недавній випадок, коли Щур побив її та її мати в їхньому будинку в передмісті Києва.

Зізнання, зроблені 33-річною Сніжаною Онопко виданню Jetsetter, шокують, більш того, вона заявляє, що переконалася, що у чоловіка є коханка, яка живе з ним у заміському будинку, який вона з чоловіком будувала разом протягом спільного життя.

«Я виплачувала його борги, вірила в те, що він не зраджує, і виправдовувала в критичних ситуаціях, навіть коли він піднімав на мене руку. Це відбувалося постійно. Діставалося, до речі, і водіям, і персоналу — словом, усім».

«Донедавна я була готова якнайшвидше розлучитися і забрати два автомобіля, серед яких і Rolls-Royce, куплений за мої особисті кошти, після чого більше ніколи не зустрічатися з цією людиною. Однак, коли я побачила, що інша жінка проживає в моєму домі, плаває в моєму басейні і користується моїм посудом, вирішила наполягати на правовому розділі майна. Однак поки він не має наміру давати мені розлучення, більше того, погрожує мені».Справа в тому, що кілька днів тому стало відомо, що всесвітньо відома українська модель розлучається зі своїм чоловіком Миколою Щуром, в шлюбі з яким прожила 10 років. Це не перша її спроба розлучитися. Останньою краплею став недавній випадок, коли Щур побив її та її мати в їхньому будинку в передмісті Києва.

Нагадаємо, Сніжана Онопко вийшла заміж за бізнесмена з Донецька Миколу Щура в листопаді 2011 року. У 2017 році з’явилися чутки, що вона з ним розлучається, але Сніжана Онопко все заперечувала.

В середині 2000-х Сніжана Онопко виходила на світові подіуми і була обличчям глобальних рекламних кампаній Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Gucci, Lanvin, Prada, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Shiseido та ін.

Джерелоnv

Нове

Популярне