Нове

Модні спідниці 2020: фото, тренди, новинки сезону весна-літо

Навесні кожній дівчині хочеться виглядати ніжно і жіночно, адже нарешті можна надягати на себе не кілька шарів одягу, а всього один. Як тільки настала весна можна зняти теплий светр і пуховик, перейти на тонкі легкі куртки, кросівки або весняні чоботи, сукні і навіть спідниці. У таку теплу погоду найбільше хочеться виглядати жіночно і носити найрізноманітніші яскраві спіднички.

Спідниця довжини міді

В магазинах можна знайти найрізноманітніші цікаві моделі і фасони, але потрібно розуміти які спідниці будуть актуальними і з чим їх можна поєднувати. Говорячи про довжину потрібно зауважити, що популярна раніше міні спідниця знову повертається в моду і навіть стає головним трендом. Але найпоширеніша довжина, яка йде абсолютно всім це міді.

Стилісти дійсно називають таку довжину універсальною і цілком вдалою для кожного образу. Її можна носити з будь-яким типом фігури, а також ростом, тому що вона не робить тіло непропорційним і навпаки прикрашає образ. А ось якщо ви вибираєте спідницю приблизно по коліно, то ноги стануть короткими і такий варіант зовсім не підходить низьким дівчатам.

Спідниця плісе

Спідниця плісе

У моді вже кілька сезонів залишається модель плісе, яка є класикою. Можна з її допомогою створювати образи в самих різних стилях. Наприклад, образ в спортивному стилі в поєднання з базовою футболкою і кедами або кросівками.

На побачення або вечірню прогулянку можна створити романтичний образ зі светром, в якому відмінно граються фактури. А для суворого образу на роботу або діловий захід спідницю краще поєднувати з блузкою і туфлями або босоніжками.

Спідниця плісе Спідниця плісе

Сатинова спідниця

Весняний образ відмінно доповнить легка і тонка сатиновая спідниця яка зробить образ ніжним і жіночним. Поєднувати таку спідницю можна зі светром граючись на контрасті текстур, або з футболкою і піджаком.

Сатинова спідниця Сатинова спідниця

Джинсова спідниця

Джинсова міні спідниця була популярна кілька років тому, але зараз на зміну їй приходить довжина міді. Існують найрізноманітніші фасони джинсових спідниць, наприклад, з гудзиками або модель на запах. Поєднувати таку спідницю можна з будь-яким верхнім одягом складаючи спортивні, романтичні або класичні образи.

Джинсова спідниця

Шкіряна спідниця

Шкіряна спідниця так само є популярною, але потрібно правильно підбирати фасон, щоб образ виглядав стильно і поєднувався з іншими предметами одягу. Але найчастіше шкіряні спідниці найкраще поєднуються з базовими однотонними речами, наприклад блузкою, футболкою або кофтою з довгим рукавом.

Шкіряна спідниця Шкіряна спідниця

 

ДжерелоFashion

Нове

Популярне