Нове

ТОП-4 модних зачіски сезону весна-літо 2020

У цій статті ми поговоримо про наймодніші зачіски на весну. Навіть якщо ми зараз рідко буваємо на вулиці можна іноді порадувати саму себе красивою зачіскою.

Красива і стильна зачіска може зробити будь-який образ в сто раз краще.

1. Пучок.

Дана зачіска користується популярністю вже давно. Ця весна-літо теж не обійдеться без неї. У цьому сезоні популярний недбалий пучок з випущеними пасмами біля обличчя. Можна так само носити низький пучок, його можна прикрасити косою, можна додати яскраву гумку або шпильку. Експериментуйте!

Пучок Пучок

2. Плетіння.

Зачіска з плетінням це знахідка для дівчат з будь-якою довжиною волосся, вона завжди буде виглядати виграшно і стильно. На важливе торжество або свято дівчата вибирають саме плетіння. А найголовніше, що є мільйон варіацій того як буде виглядати зачіска.

Плетіння

3. Хвіст.

Хвіст залишається фаворитом серед зачісок вже довгий час. Через легкість виконання його вибирають багато дівчат. Але чи повинен хвіст бути обов’язково нудним? Звичайно ні, в зачіску можна додати аксесуари, випустити передні пасма біля обличчя або розбавити розпущене волосся в хвості косою або джгутом. Для тих хто не хоче навантажувати свій образ хвіст відмінний вибір.

Хвіст

4. Зачіска з хусткою.

Зачіска з хусткою, шарфом або банданою стає головним трендом весна-літо 2020 року. Для неї абсолютно не важливо якої довжини у вас волосся. Кожна може придумати свій варіант виконання, несхожий на інших. Вона підходить не тільки для повсякденного носіння, але так само розбавить ваш вечірній лук додаючи незвичайності.

Зачіска з хусткою

ДжерелоDzen

Нове

Популярне