Нове

«Це жорстоко». Володимира Остапчука розгромили в Мережі за відео з ногами нової дівчини — до хейтерів приєдналася Оля Полякова

Український шоумен Володимир Остапчук знову опинився в центрі скандалу.

35-річний телеведучий і актор опублікував на своїй сторінці в Instagram нове відео, в якому показав ноги своєї нової коханої.

Зокрема, в ролику Остапчук лежить на підлозі, а його дівчина ритмічно рухає оголеними ногами. Шоумен зазначив, що відео було знято на Новопечерських липках – найімовірніше, там Остапчук проживає зі своєю новою коханою.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Sunday is a Leg Day ⠀ #гдерука #ногибоги #сделалоперацию #sunday #legday #challenge

Допис, поширений Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)


У коментарях фоловери розкритикували Остапчука за публікацію ролика, а також засудили шоумена за недоречні жарти на тлі розлучення з матір’ю його двох дітей Оленою Войченко, яка болісно переживає їх розрив після 12 років шлюбу.

«Розчарована в Вас … !!!! Вашим діткам думаю не дуже приємно дивитися це відео!», «Мда … Дуже дивний бидло-гумор», «Знайшов повію на вулиці і тішиться, будуть мати що діти дивитися гідний приклад батька», «Була повага колись – нема поваги зараз. Ви огидний», «Фу. Гидота», «Повне розчарування», «Вова, це просто гидота», «Вова. Це жахливо», «Не мужик а ганчірка полова», «Срамота», – пишуть в Мережі.

У коментарях до хейтерів приєдналася і українська співачка Оля Полякова. Вона назвала відео жорстоким:

«Думаю, що це жорстоко…», – написала Полякова.

Джерелоnv

Нове

Популярне