Нове

Розлучений Остапчук “спалив” особисте життя в пікантному відео

Відомий телеведучий Володимир Остапчук недавно пройшов через розлучення. Однак, по всій видимості, без дівчини знатний наречений залишався недовго. Причому анонсувати свої нові відносини Остапчук вирішив вельми оригінальним способом. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, він опублікував відео з ногами, які танцювали запальний танець прямо біля його голови. “Феноменальна розтяжка”, могли б подумати фоловери якщо б не один нюанс. Ноги на відео – явно жіночі.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Sunday is a Leg Day ⠀ #гдерука #ногибоги #сделалоперацию #sunday #legday #challenge

Допис, поширений Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)


Танець на відео дійсно вдався. Швидкі, ритмічні рухи ніг під музику. Все так акуратно, що може здатися, що Остапчук – гутаперчева людина! Насправді, це не так, і ноги на відео належать явно не йому. Sunday is leg day – саме такий підпис він залишив під роликом.

Зрозуміло, більше ніяких подробиць він публікувати не став. Тому найближчим часом ми навряд чи дізнаємося, хто саме танцював біля голови Володимира. Зате він вже встиг отримати оцінку від Олі Полякової. “Думаю, що це жорстоко” – написала відома співачка і шоумен української естради.

Джерелоznaj.ua

Нове

Популярне