Нове

Модний одяг для дому: 5 прикладів, які піднімуть самооцінку і настрій

Модний одяг для дому не завжди хвилює жінок. «Головне, пристойно виглядати на людях», – ось кредо більшості. Але це в корені неправильно. Бачачи вас вдома в витягнутих кофтах, старих халатах або протертих піжамах, чоловіки втрачають інтерес до вас.

Красивий одяг для дому зробить вас впевненою в собі, і, як бонус, підніме самооцінку і настрій.

instagram.com/tanyaparfileva/

Трикотаж для дому

Що може бути більш зручним для домашнього одягу, ніж трикотаж. У ньому ви відчуваєте себе комфортно. Тому потрібно вибирати в магазинах одяг з високоякісного трикотажу, який не обтяжений зайвим декором. Мінімалізм оформлення і простий вільний крій – ось що повинно бути головною перевагою домашньої трикотажного одягу.

Правильна носка і догляд за ним допоможуть вам носити цей одяг і поєднувати його з іншими предметами гардеробу довгий час

instagram.com/loren/

Піжами

Завдяки новаторству Коко Шанель, піжами стали невід’ємною частиною домашнього гардеробу. Сучасна текстильна промисловість допомогла розширити варіанти носіння піжами. Тепер це не тільки одяг для спальні.

Використовуючи тканини різної фактури і кольорів, шиють піжами, які цілком стали повноцінним домашнім одягом.

instagram.com/lilymaymac/

Плаття

Якщо ваш чоловік – цінитель жіночих суконь, то не варто його засмучувати дома, хизуючись в штанах. Підберіть гарне домашнє плаття, будьте чарівні і жіночні, не виходячи з дому.

Звичайно, не забудьте і про себе, про свій особистий комфорт. Вибирайте сукні, які не будуть сковувати ваших рухів. Найкраще підійдуть напів прилягаючі фасони суконь. Забарвлення і малюнки тканин вибирайте на свій смак або за смаком чоловіка.

Домашнє взуття

Наші магазини пропонують такий величезний асортимент домашнього взуття, що завжди можна знайти те, що вам до душі. Не тільки тапочки звичного вигляду або шльопанці можна придбати для дому. Зараз багато виробників в якості домашнього взуття пропонуються м’які балетки і літні легкі кросівки. Ніжки дома повинні максимально відпочивати. Підберіть домашнє взуття універсального кольору, який буде доречним з одягом вашого гардеробу. Таке взуття повинна поєднувати в собі дві головні якості – зручність і красу.


Слідкуйте за своїм виглядом завжди і всюди. Одягайтеся дома в зручний і красивий одяг.

ДжерелоDzen

Нове

Популярне