Нове

Плаття сезону весна-літо 2020: моделі, тканини, принти і декор

Який фасон буде в моді важко сказати. Кожен дизайнер віддає перевагу своєму модному напрямку і розвиває власну концепцію.

Цієї весни вся увага звернена до деталей: рукавів, декору, тканин і принтів. Давайте подивимося, які плаття будуть популярні вже дуже скоро.

Буфи

Об’ємні рукави багатьом припали до смаку, тому вони нікуди не збираються йти. Буфи залишаться на тренчах, блузах і сукнях. Порада стилістів така – не бійтеся великих об’ємів.

Навесні всі будуть носити рукава-кулі і нічого особливого в цій фішці вже не буде. Поступово це стане не епатажем, а цілком звичайною справою.

Твіггі

Супер-модель 60-х Твіггі ввела в моду короткі сукні-футляри без рукавів. Саме вони будуть в тренді цієї весни.

Головне модне гасло в даному випадку говорить: «Чим коротше, тим краще». Оптимальніше всього вибирати однотонне плаття без декоративних елементів.

Доповнити наряд стилісти рекомендують масивними прикрасами і взуттям з масивною підошвою.

Комір

Комір, який так любив Джон Леннон, знову актуальний. Гострий, в гранжевий. Такі коміри будуть прикрашати не тільки сукні, а й сорочки.

Колір

Квітковий принт відійшов на другий план. Цієї весни дизайнери закликають нас звернути увагу на однотонні вбрання, виконані в флористичній гамі. Фіалковий, шартрез, бузковий, зелений.

Шкіра

Сукні з шкіри теж в тренді. Зовні вони більше нагадують не сукні, а тренчі з поясом. Якщо ви любите такі стилістичні рішення, то сміливо одягайте з туфлями або Мюлі.

Леопард

Леопардовий принт знову повернувся на подіуми. Тут працює одне правило – головне не переборщити. Носити такі сукні можна з ковбойськими чобітьми.

ДжерелоFashion girls

Нове

Популярне