Нове

Шанувальники запідозрили Гайді Клум в вагітності

З того моменту, як Гайді Клум стала зустрічатися з Томом Кауліц, за якого в минулому році вийшла заміж, її шанувальники стали гадати, чи зважиться вона народити від нього дитину (у зірки вже є четверо дітей від попередніх стосунків). Новим приводом заговорити про це послужив її новий знімок в інстаграм, на якому вона разом з 30-річним чоловіком та його братом-близнюком Біллом продемонструвала свій живіт.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Dinner was good 🥰

Допис, поширений Heidi Klum (@heidiklum)

Явно припускаючи, що почнуться спекуляції на тему її вагітності, 46-річна зірка відразу дала зрозуміти, що ставати мамою в найближчому майбутньому вона не планує.

Вечеря була гарною,

– підписала вона знімок.

Однак фанатів Хайді її коментар не переконав – вони все одно припустили, що вона чекає дитину, і навіть почали вітати її з радісною подією.

Сама Хайді відкрито про бажання завести дитину в новому шлюбі не говорила, але часто відзначала, що її чоловік чудово ладнає з чотирма її дітьми. Вони швидко знайшли спільну мову і чудово ставляться один до одного. Як нещодавно зізналася Клум в інтерв’ю, зараз вона дуже щаслива, живе сьогоденням і готується до того, що “має відбутися”.

Джерелоspletnik

Нове

Популярне