Нове

Launer London випустив обмежену колекцію сумок на честь королеви Єлизавети II

Постачальник Двору Його Імператорської Величності Launer London випустив обмеженим тиражем спеціальну колекцію сумок на честь 94-го дня народження Королеви.

Кожна з ексклюзивних сумочок призначена для того, щоб відсвяткувати довгострокове правління Королеви. Всі вони прикрашені золотою фольгою «Royal Edition» з текстом на внутрішній шкіряній табличці.

Сумки були випущені в різних стилях: «Люсія», «Джуді» і «На біс» – у відтінках синього, кольору. Ціни варіюються від 1140 до 1550 фунтів стерлінгів.

Джеральд Бодмер, виконавчий директор компанії Launer, заявив: «Випускаючи ці сумки обмеженим тиражем на честь дня народження Її Величності Королеви, для клієнтів у всьому світі буде доречно отримати щось унікальне і надихаюче, особливо в наш час».

Уже понад 70 років Launer виробляє легендарні сумочки в структурованому стилі, кожна з яких до цих пір виготовляється в Англії. Її Величність Королева, принц Уельський і герцогиня Корнуолл – всі клієнти її вишуканого дизайну. Марка співпрацює з королівським двором більше 50 років, постачаючи королеву сумочками і невеликими шкіряними виробами з 1968 року.

Бренд спадщини продається в Selfridges, Fortnum і Mason і Fenwick в Лондоні, а також на міжнародному рівні в таких країнах, як США, Японія, Росія, Італія, Канада і Китай.

Джерелоbeicon

Нове

Популярне