Нове

Самий модний манікюр весни 2020. Новинки, актуальні тренди і фото ідеї

Весна незмінно асоціюється у нас з пробудженням і оновленням. Образи квітучої природи викликають бажання змінити щось у своїй власній зовнішності. Це стосується не тільки зачіски, одягу, а й навіть такої дрібниці, як манікюр. Наша стаття розповість вам про те, які види нейл-арту будуть в моді навесні 2020 го року.

Форма і довжина нігтів – модні тренди

Перш ніж познайомитися з актуальними дизайнами манікюру, варто трохи згадати про форму нігтьових пластин. У весняний сезон трендовим залишиться принцип натуральності, а тому нігтикам краще надати природну форму: круглу або ж мигдалевидну. У цих різновидів два плюси: доглянутий зовнішній вигляд і легкість здійснення нейл-арту.

Можете також носити навесні квадратні нігті, тільки бажано віддати перевагу не гострим, а заокругленим кутам.

Довжина нігтів повинна бути середня або коротка. Від гострих і надмірно довгих нігтів слід відмовитися.

Модні типи весняного нейл-арту 2020

Квітковий манікюр

Квіти – невід’ємний атрибут весни, так що їм саме місце на жіночих нігтях. Досить акуратно намалювати кілька ніжних бутонів на поверхні однієї, максимум двох нігтьових пластин або ж вдатися до послуг мініатюрних наклейок.

Градієнт

Його виконують за допомогою аерографа або губки. Перехід відтінків можна здійснити в межах одного або різних кольорів. Градієнт застосовують по відношенню до всіх нігтьових пластин або тільки на декількох нігтиках.

Абстрактний манікюр

Цей вид нейл-арту може включати в себе квіткові, геометричні принти, а також хаотичні мазки, лінії і плями. Щоб домогтися гарного і оригінального дизайну, потрібно лише включити власну фантазію, адже строгих обмежень і правил тут немає. Для весняного абстрактного манікюру кращі життєрадісні відтінки.

«Sweet bloom»

Один з найбільш актуальних видів нейл-арту для весняної пори. Його суть полягає у використанні для оформлення нігтів об’ємних різнокольорових малюнків і музичних принтів. Гармонійним є поєднання персикового, блакитного, рожевого, ніжного салатного і лимонного відтінків в одному дизайні, але можна і самостійно комбінувати перераховані кольору.

Матовий нейл-арт

Покриття без натяку на блискітки і перламутр продовжує залишатися на піку моди. Головне – використовувати для весняного манікюру соковиті, яскраві або освіжаючі відтінки. Не забороняється поєднувати матове покриття з іншими дизайнами.

Місячний манікюр

Він також не збирається здавати своїх позицій з приходом весняного сезону. Особливо ніжно даний дизайн буде виглядати в пастельних і нюдових тонах. Гарні також блідо-блакитний або бузковий варіанти. При цьому лунку можна залишити прозорою, зробити блискучою або білосніжною.

Французький манікюр

Про нього цієї весни забути ніяк не можна. Трендовими будуть як класичний френч, так і варіанти з блискучими або ж контрастними лініями по краю нігтьових пластин. Модними базовими відтінками послужать пастельні тони, блакитний, рожевий і чорний.

ДжерелоLitemoda

Нове

Популярне