Нове

Весняний манікюр 2020 – наймодніший френч, ще більше оригінальності

За свою майже тридцятирічну історію манікюр френч знайшов мільйони прихильниць серед жінок будь-якого віку, різних професій і статусів, з різними стилями в одязі і образах. Тому невипадково отримав звання універсального манікюру і став справжньою класикою жанру в нігтьовій індустрії.

Мила і акуратна «посмішка» підходить під будь-який захід і доречна в повсякденності. Гармонійно виглядає як з вечірніми нарядами, так і з офісними костюмами. А щоб френч не видався нудним і не встигав набриднути, дизайнери постійно підкидають свіжі ідеї його втілення. Тут тільки майстрам встигай стежити за трендами і модними тенденціями.

Так, останні сезони в нейл-арті проходять під егідою яскравого френча. Класичні кольори французького манікюру щедро розбавляються палітрою соковитих, цікавих і оригінальних відтінків. Найпростіший спосіб вийти за рамки традицій і при цьому зберегти елегантність нігтиків – зробити так званий фан-френч.

Потрібно всього лише поміняти кольори кінчика і основної поверхні пластини. Перший залишиться прозорим або пофарбованим у тілесні тони, а саме нігтьове ложе можна фарбувати як захочеться: хоч в бордо, хоч в зелений, хоч в металік.

Для вечірніх виходів і свят актуальним став золотий френч. Замість білого кінчик стає «позолоченим», чим добиваються приголомшливого ефекту. Такий французький манікюр виглядає ошатно, помітно й водночас утримується в рамках витонченості та строгості, не стаючи ні на йоту вульгарним.

Підтримати «золоті» пальчики в плані стилю можна жовтим металевим блиском в аксесуарах. Супер модно, коли покриття френча (його блискуча частина) перегукується з оправою на окулярах або з макіяжем очей. Як варіант – з декоративними елементами на сумці, або з біжутерією. Подібна дрібниця, на перший погляд, ніким не залишиться непоміченою.

Цікаві інтерпретації пропонується використовувати і в промальовуванні самої «посмішки». Тепер її можна бажати хвилястою або V-подібною. За колірною гамою такий френч може бути як класичним, так і поєднувати в собі незвичні тони: зелений, жовтий, волошковий, бузковий.

По дузі, яка розділяє два кольори, вітається блискучий декор – бісер, блискітки, стрази. Візерунки на одному або декількох нігтиках при французькому манікюрі теж стають актуальними.

Нарощений френч на нігтях сьогодні теж далеко пішов від банальностей, став більш фантазійним. За рахунок використання біогеля виглядає натурально, а замість класичної білої смужки майстра нейл-дизайну з задоволенням експериментують з іншими відтінками, орнаментами і малюнками.

ДжерелоDzen

Нове

Популярне