Нове

Як носити джинси slouchy, щоб вони не додавали зайві кілограми

Скінні джинси з кожним роком все далі і далі відходять від моди. На початку їх витіснили звичайні джинси прямого крою, потім були бойфренди, після мом, а тепер з’явилися слоучі.

Характерні ознаки джинсів слоучі – висока посадка, защипи спереду (не завжди), О-подібний силует.

Такі джинси здаються цікавими та оригінальними до першої примірки, оскільки, надівши їх, навіть худенька подумує про те, що додала у вазі, що вже говорити про жінку середньої або щільної статури.

Насправді слоучі не такі вже й підступні, якщо слідувати порадам стилістів і правильно їх носити.

В першу чергу потрібно змиритися з тим, що слоучі виглядають великими і не намагатися втиснутися в розмір трохи менше. Вони повинні сидіти вільно – дуже вільно!

А тепер пара хитрощів, які допоможуть в модних джинсах виглядати стильною, а не величезною.

Прийом 1: Підвертаємо джинси

Саме цей прийом, забутий ось уже, як пару років (нам же не рекомендували підвертати нічого, а зрізати зайву довжину), допоможе виглядати вишукано в об’ємних джинсах, що віддалено нагадують шаровари. У випадку зі слоучами не потрібно різати довжину, оскільки вони повинні бути вузькими знизу – це їх “фішка”.

Підвертаємо і показуємо вузькі місця ніжок – безпрограшний варіант!

Прийом 2: Вибираємо акуратні моделі взуття

Незважаючи на те, що зараз в тренді грубі черевики, величезні потворні кросівки і ботильйони на широких підборах, в пару до слоучів взуваємо витончене взуття.

Підійдуть класичні човники, тільки на не дуже високому каблуці. Також добре впишуться в образ модні шльопанці або в’єтнамки на підборах-чарочках з квадратним носиком.

Якщо потрібне зручне і практичне взуття, нехай це будуть балетки, але з гострим носиком і V-подібним вирізом.

Прийом 3: верх – більш обтягуючий

Зараз всі, буквально, схиблені на речах оверсайз. Але у випадку з такими джинсами, слід грати на контрасті:

Вільний низ – значить, обов’язково обтягуючий верх.

А якщо є, що приховувати, то поверх топа, боді, водолазки, надягаємо другим шаром вільну модну річ, наприклад, сорочку-пальто в клітку.

Прийом 4: підкреслювати талію

Якщо обтягуючий верх з яких-небудь причин вам не підходить, тоді хоча б талію виділіть. Іноді простий ремінь здатний виправити навіть самий дивний або провальний образ.

До речі, джинси слоучі завдяки оригінальному крою ідеально підкреслюють талію і створюють її там, де про неї і мріяти давно перестали.

Експериментуйте зі стилем і не забувайте, що мода для всіх. Не бійтеся внести легкі корективи в власний стиль, наприклад, купивши пару незвичайних і величезних, на перший погляд, джинсів. Їх можна вдало обіграти.

Джерело

Нове

Популярне