Нове

Леді Гага у новому спокусливому образі показала тизер нового кліпу

Леді Гага заінтригувала фанатів невеликим тизером своєї нової пісні Stupid Love.

Як відомо, прем’єра кліпу запланована одночасно з прем’єрою пісні на 28 лютого.

Йдеться про тизер кліпу на пісню Stupid Love. Дану пісню знаменита співачка писала не сама, а в колаборації з BloodPop, який вже працював з Леді Гагою над її альбомом 2016 року Joanne.

Можна припустити, що даний трек стане новим хітом у свіжому альбомі виконавиці, але попри це ніякої підтвердженої інформації про це поки немає.

За тизером можна помітити, що кліп буде знятий в стилі фентезі. Леді Гага в кліпі в рожевому відкритому купальнику з яскраво рожевим волоссям привертає на себе увагу, як центральний персонаж і в ході тизера показує руками якусь фразу, переклад якої на людську мову йде у вигляді субтитрів внизу відео.

Також крім самої Леді Гаги в дивовижному костюмі, поряд з нею знаходиться ціла юрба людей, які одягнені в найрізноманітніший екстравагантний одяг, при цьому в костюмах переважає три кольори – це зелений, жовтий і чорний.

Водночас, рожевий колір дістався тільки співачці, щоб підкреслити її унікальність і верховенство в даному кліпі. При цьому нещодавно Леді Гага анонсувала свій новий альбом, розповівши підписникам про те, як він може називається, але попри це, вони їй все ж не повірили.

Варто відзначити, що зовсім недавно епатажна співачка виклала цікаве фото. Фанати вже давно підозрювали, що у Гаги хтось є, але до останнього часу залишалося загадкою, хто саме.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

Допис, поширений Lady Gaga (@ladygaga)

Довгий час їй пророкували роман з Бредлі Купером, але недавнє фото зірки розвіяло всі сумніви, щодо того, хто ж є її новим обранцем.

На фото Леді Гага в закритому купальнику під накидкою з чорної великої сітки. Крім усього іншого, можна помітити, що на фото співачка вирішила здатися підписникам без макіяжу, а ось її обранець Майкл Поланскі дивиться на неї явно небайдужим поглядом. Підписники звернули увагу, що на фото у співачки досить великі стегна, або ж це просто не зовсім вдалий ракурс.

Джерело: akcenty

Нове

Популярне