Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних вечорів, цей напій об’єднує теплоту спецій і ніжну вершковість молока, створюючи справжнє свято смаку.
Інгредієнти:
- Какао-порошок — 3 ст. л
- Коричневий цукор — 3–4 ст. л
- Сіль — щіпка
- Мелений мускатний горіх — 1–2 щіпки
- Мелений імбир — 1/2 ч. л
- Мелена кориця — 1/2 ч. л
- Мелена гвоздика — 1/4 ч. л
- Молоко — 480 мл
- Ванільний екстракт — 1/2 ч. л
- Маршмелоу — до свого смаку
Приготування:
У невеликій каструлі змішайте какао-порошок, коричневий цукор, сіль, мускатний горіх, імбир, корицю та гвоздику. Поставте каструлю на слабкий вогонь і поступово вливайте молоко, постійно помішуючи вінчиком, щоб уникнути грудочок. Продовжуючи мішати, нагрівайте суміш до появи перших бульбашок, але не доводьте до кипіння. Як тільки з’являться бульбашки, зніміть напій з вогню. Додайте ванільний екстракт і, за бажанням, маршмелоу.