Нове

Артур Логай поділився кадрами зі шрамами на руках

Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому довелося пережити в юності. У інтерв’ю Аліні Доротюк Логай зізнався, що у 12 років він потрапив у залежність від азартних ігор, що змушувало його постійно шукати гроші та брати в борг. Це спричинило складні стосунки з мамою, через що актор відчував сильне почуття провини.

Накопичення боргів і психологічна напруга привели Артура до думок про самогубство. Як згадує Логай, одного разу він навіть вирішив здійснити свій задум. Проте спроба не вдалася — того дня батьки повернулися додому раніше, ніж він очікував. Наслідком залишилися глибокі шрами на обох руках, які й досі нагадують акторові про непростий період його життя.

“Якби тоді дійсно хотів, нас тут не було б зараз. Думаю, це було і бажання, і страх, і спосіб привернути увагу, і навіть втеча від відповідальності за свої вчинки. Можливо, мені просто пощастило, що батьки приїхали завчасно. Порізи були глибокі. Якби не злякався, міг би завершити це”, — зізнався Артур.

Нове

Популярне