Нове

Наталія Холоденко поділилась знімками з дітьми

Українська психологиня Наталія Холоденко порадувала своїх підписників сімейним контентом, поділившись зворушливими моментами з дітьми. Відомо, що зараз Наталія проживає за кордоном разом зі своїм сином Ларіоном та донькою Вів’єн. Зазвичай зіркова мама рідко публікує фото з дітьми, але цього разу вирішила зробити виняток і показала, як проводить час зі своїми підрослими малюками.

У нових світлинах і відео Холоденко продемонструвала, як вона та її діти насолоджуються спільними моментами. Вона поділилася, що завдяки своєму рішенню обрати творчу професію, тепер може більше приділяти увагу сім’ї та не жертвувати часом із дітьми заради роботи.

“Якось я дозволила собі працювати творчо, не за стандартами. Потім я подумала, що було б чудово працювати не в офісі, а в різних куточках світу, і щоб мої діти могли бути поруч зі мною. Це рішення дало мені можливість не жертвувати часом з ними. Все починається в нашій голові, коли ти дозволяєш собі вийти за рамки”, — поділилася психологиня своїми думками з підписниками.

На одному з відео Наталія показала, як її син Ларіон самостійно складає меблі, користуючись інструкцією. Маленький майстер вправно склав тумбу, чим вразив свою маму і глядачів. Також на іншому знімку можна побачити доньку Вів’єн, яка значно підросла.

Своїм прикладом Наталія Холоденко показує, як важливо поєднувати кар’єру і сім’ю, при цьому зберігаючи баланс між роботою і часом, проведеним з дітьми. Її вибір на користь нестандартної кар’єри дозволяє створювати особливі моменти для своєї родини, навіть перебуваючи за кордоном.

Нове

Популярне