Нове

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про своє життя, заінтригувавши своїх підписників. У своєму Instagram вона пригадала нещодавній жартівливий діалог з ведучою, яка використовує карти Таро, під час святкування дня народження друга. Це спонукало Христину на роздуми про важливі життєві зміни, які вона відчуває.

“Моє життя зараз змінюється. Відчуття, ніби тектонічні плити мого особистого всесвіту зрушили з місця! Це все викликає одночасно і радість, і смуток. Нещодавно на дні народженні друга Мішеля я зустріла ведучу, яка займається Таро, і не змогла не поставити їй питання. Карта, яку вона витягла, не просто відповіла мені, а вразила прямо в серце. Це змусило мене ще більше задуматися. Хоча мої бажання не змінилися, я відчуваю, як багато зайвого зараз просто відходить на другий план”, — написала Христина у своєму блозі.

Бізнесвумен також розповіла, що запитала у карт Таро про свого майбутнього чоловіка і про те, коли він з’явиться у її житті. Однак, отримана відповідь змусила її зрозуміти, що вона вже не так сильно вірить в ідеальні стосунки та більше зосереджується на простих радощах.

“Раніше я мріяла про ‘того самого’, але не до кінця розуміла, яким він має бути, або, можливо, боялася зізнатися в цьому собі. Зараз же, коли багато чого зайвого зникло, я почала ставити собі питання: ‘Чи справді це найважливіше в житті? Чи варто відмовляти собі у щасті заради цих ідеалізованих картинок?’ Гарні образи, які колись мали сенс, втратили свою вагу, бо за ними стоїть стільки нещирості, що від цього аж стискається всередині. Тепер я відчуваю, як звільняється місце в моєму серці для чогось справжнього”, — поділилася Христина своїм глибоким переживанням.

Вона також підкреслила, що відчуває значні внутрішні зміни та впевнена, що перебуває на порозі чогось важливого у своєму житті. “Змінююся я сильно, це точно”, — додала ексдружина Остапчука, завершуючи свої роздуми.

Цей щирий пост став свідченням важливих трансформацій у житті Христини, які, на її думку, ведуть до глибших усвідомлень і справжнього щастя.

Нове

Популярне