Нове

Анна Трінчер відповіла, чи шкодує про шлюб з Волошиним

Українська співачка Анна Трінчер відверто відповіла на запитання про те, чи шкодує вона про шлюб із блогером Олександром Волошиним, який покинув Україну. Виконавиця висловила свою думку щодо минулих помилок та життєвих рішень, наголосивши, що не бачить сенсу озиратися назад і аналізувати, що було правильно чи неправильно.

Артистка впевнена, що кожен пережитий досвід, навіть якщо він був болісним, має велике значення для становлення особистості. На її думку, змінювати минуле, навіть якби це було можливо, не варто, адже це могло б порушити ланцюг подій, які сформували її теперішнє “я”.

“Я категорично проти того, щоб давати поради собі в минуле. Якби я уникнула цього болісного досвіду, чи стала б сильнішою? Чи отримала б стільки сил, щоб бути тією людиною, якою є зараз? Напевно, ні. Ви змінюєте одну маленьку деталь, і вся конструкція може розсипатися. Тому я за те, щоб проживати свій досвід і вчитися на ньому”, – поділилася Анна Трінчер своїми роздумами.

Співачка також визнала, що робила помилки під час свого першого шлюбу з Волошиним. Вона зазначила, що на момент вступу в шлюб була ще досить юною і, звісно, не могла уникнути певних помилок. Нагадаємо, Анна вийшла заміж у 21 рік, і це був її перший шлюб.

“Чи робила я якісь помилки? Звичайно, що робила! Це був мій перший шлюб, і я була ще дитиною”, – зізналася виконавиця.

Стосунки Анни Трінчер та Олександра Волошина розпочалися навесні 2021 року. Вже восени того ж року блогер зробив пропозицію співачці, і вона погодилася. Пара зіграла весілля у вересні 2022 року. Однак через рік, у 2023-му, вони оголосили про розлучення.

Нове

Популярне