Нове

Ольга Сумська поділилась архівними знімками з мамою

Народна артистка України Ольга Сумська зворушливо вшанувала пам’ять своєї мами, Ганни Іванівни, яка 14 жовтня могла б святкувати свій день народження. На жаль, у 2022 році родина втратила близьку людину, і тепер Сумська згадує її лише через спогади та фотографії, збережені в домашньому архіві.

Акторка поділилася декількома світлинами з юності своєї мами зі своїми підписниками в соцмережах. Ольга від щирого серця звернулася до покійної, висловивши свою глибоку любов і вдячність за життя. У своєму емоційному дописі зірка згадала, як важко переживає втрату, і як щодня думає про свою маму.

“14 жовтня. День народження найпрекраснішої мамочки у світі – Ганни Іванівни… Як можна описати словами тугу без тебе?! В серці лише величезна вдячність Богу за те, що ти була зі мною! Дякую за життя, рідненька. Немає хвилини, аби я не думала про тебе. Господь подарував мені щастя бути твоєю донькою… Обійняти, поцілувати, притиснути до серця, поговорити про все… Тепер це можливо хіба що в снах”, – зворушливо написала Ольга Сумська.

Серед опублікованих знімків можна побачити не лише Ганну Іванівну у молоді роки, а й зовсім юну Ольгу. Крім того, акторка поділилася одними з останніх родинних фото з мамою, на яких також зображені її онучки.

Ці спогади та світлини стали для Ольги Сумської способом зберегти теплоту зв’язку з мамою та висловити свою любов і вдячність за все, що вона зробила для своєї родини. Шанувальники підтримали акторку теплими словами у коментарях, розділяючи з нею біль втрати та згадуючи про важливість таких особистих моментів.

Нове

Популярне