Нове

Ольга Фреймут поділилась кадрами з сестрою

Українська телеведуча Ольга Фреймут приємно здивувала своїх прихильників, поділившись рідкісними сімейними моментами зі своєї поїздки до Іспанії. У своєму фотоблогу Фреймут розповіла, що мала можливість зустрітися зі своєю молодшою сестрою Юлією, яка допомагала їй в організації важливого заходу з етикету, що відбувся в місті Бенідорм.

Зірка поділилася кількома атмосферними знімками з ресторану, де пройшла подія. На фото можна побачити елегантно прикрашену залу, квіти на столах та слухачів, які зібралися послухати лекцію від Ольги. Ведуча зауважила, що особливий акцент було зроблено на кожній деталі заходу, від якої залежав успіх події. Важливо й те, що всі кошти, отримані від продажу книг під час заходу, Ольга спрямувала на благодійність, що викликало ще більший інтерес і повагу серед її шанувальників.

Фреймут поділилася своїми емоціями від поїздки, відзначивши важливість моменту та теплоту зустрічі з рідною людиною. Вона висловила особливу вдячність сестрі Юлії за підтримку й допомогу в організації заходу, а також захоплення магічною атмосферою жовтня в Іспанії.

“Це були незабутні моменти в Бенідормі. Лекція з етикету, яка перетворилася на справжнє свято душі. Я працюю, а поруч моя сестра Юля, хризантеми на столі та теплий жовтневий день. Я не можу не згадати, наскільки це місце підкорило моє серце”, – поділилася враженнями ведуча.

Ця подія стала знаковою не тільки для самої Ольги, а й для всіх, хто прийшов на її лекцію. Адже крім можливості дізнатися про нові грані етикету, гості заходу долучилися до важливої справи, зробивши внесок у благодійність. Ольга Фреймут відома своєю любов’ю до етикету, і такі заходи допомагають не тільки ділитися знаннями, а й об’єднувати людей навколо важливих ідей і добрих вчинків.

Прихильники ведучої активно обговорювали ці кадри в коментарях, виражаючи своє захоплення атмосферою події, стилем ведучої та її щирістю. Сама Ольга вже неодноразово підкреслювала важливість родинних зв’язків у своєму житті, і цей захід став ще одним доказом того, що родина та благодійність займають важливе місце в її серці та професійній діяльності.

Нове

Популярне