Нове

Смачна журавлина з цукром на зиму

Журавлина з цукром на зиму — це чудовий спосіб зберегти вітаміни та цікавий смак цієї ягоди на тривалий час. Простий у приготуванні рецепт допоможе зробити корисне частування для всієї родини.

Інгредієнти:

  • Журавлина — 1500 г
  • Цукор — 1500 г

Приготування:

Добре промийте журавлину під проточною водою, видаляючи всі можливі домішки та листочки. Дайте ягодам обсохнути на рушнику. Пересипте підготовлені ягоди у велику миску та засипте цукром у рівних пропорціях. Дайте їм постояти кілька хвилин. За допомогою блендера подрібніть журавлину з цукром до однорідної консистенції, щоб маса вийшла гладкою і без цілих ягід. Отриману журавлинову суміш розкладіть по попередньо стерилізованих банках. Переконайтеся, що банки чисті й сухі. Герметично закрийте банки кришками та помістіть їх у холодильник для зберігання.

Нове

Популярне