Нове

Заміжня Тоня Матвієнко відповіла на чутки про роман на стороні

Українська співачка Тоня Матвієнко вперше прокоментувала чутки про її можливий роман з відомим виконавцем Романом Скорпіоном. Ці плітки неодноразово з’являлися в мережі, особливо після випуску їхнього спільного треку “Я нікому тебе не віддам”. Останнім часом чутки набрали нової сили, коли артистів побачили разом на одному з концертів. На заході Тоня була присутня разом зі своєю донькою Ніною, що, втім, не зупинило пересуди.

Матвієнко тривалий час уникала обговорення цієї теми, однак нещодавно вирішила розвіяти всі сумніви. Вона запевнила, що жодних романтичних стосунків між нею та Скорпіоном немає, а всі ці домисли – це лише плітки. Співачка пояснила, що вони з Романом зустрілися на концерті, де виступали разом, і на цьому все закінчується. Якщо ж хтось помітив, як вони обіймалися, артистка наголосила, що це для неї звична річ при зустрічі з колегами.

“Це був концерт, де ми співали разом. Я приїхала з Ніною, і ми разом їхали на концерт в одній машині. І все. Я завжди всіх обіймаю, коли зустрічаю, тож нічого в цьому особливого немає”, – запевнила Матвієнко.

Також виконавиця зізналася, що за час своєї кар’єри вже звикла до подібних чуток та пліток навколо її особистого життя. Вона зазначила, що такі ситуації її не ображають, адже вважає, що якщо про неї говорять, то це означає, що вона залишається цікавою публіці.

“Тринадцять років у цій професії, і нічого нового. То я худіша, то повніша, звертають увагу на зачіску, одяг, ще щось. Це все вже передбачувано, я навчилася до цього ставитися з розумінням. Головне, що пишуть, а це значить, що я ще чогось варта, і ви всі знаєте про мене – Тоню Матвієнко”, – підсумувала зірка.

Таким чином, співачка чітко дала зрозуміти, що її стосунки з Романом Скорпіоном є виключно професійними, а всі розмови про можливий роман – лише домисли, на які вона не звертає уваги.

Нове

Популярне