Нове

Дружина Остапчука розповіла про страх розлучення з коханим

Дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, блогерка Катерина Полтавська, поділилася своєю думкою щодо можливих змін в особистому житті, зокрема розлучення. У своєму фотоблозі вона відповіла на запитання, чи не боїться такого розвитку подій. Катерина запевнила, що не бачить у розлученні трагедії, вважаючи особисте щастя важливішим за стосунки, які втратили свою гармонію.

“Життя непередбачуване, ніхто не має гарантій на майбутнє. Дивно, що багато жінок бояться бути покинутими, а інші часто вважають, що коли пара розлучається, то винен чоловік. Насправді жінки також можуть бути ініціаторами розлучення. Іноді люди просто виростають один з одного або мають різні погляди на життя. Це вже минуле століття — вважати розлучення трагедією. Колись я мріяла, що мій шлюб буде єдиним і на все життя, але тепер для мене важливо відчувати себе щасливою”, — поділилася своїми роздумами Катерина.

Полтавська підкреслила, що після можливого розлучення не планує зупинятися у своєму розвитку. Вона впевнена, що навіть через 20 років залишатиметься у розквіті сил, і це не стане для неї кінцем світу.

“Якщо наші стосунки з Вовою залишаться міцними й ми зможемо робити один одного щасливими все життя, це буде чудово. Але якщо ні, то це не буде кінцем. Життя занадто коротке, щоб завершувати його через розлучення. А зараз це швидше Вова має перейматися, що я піду, бо мені всього 24. Та й взагалі, прожити разом 10 років — це вже великий успіх, а 20 років — це справжнє досягнення”, — додала Катерина.

Однак блогерка зазначила, що наразі жодних серйозних проблем у стосунках з Остапчуком немає. Вони іноді можуть сваритися через дрібниці, але це не впливає на загальну атмосферу в їхній родині.

“Наші сварки, як правило, виникають через дрібниці. Наприклад, Вова дуже любить, щоб всі речі лежали на своїх місцях. Одного разу він зайшов на кухню і запитав: “Чому пачка паличок лежить на столі, а не в полиці?” Це мене так роздратувало, що я розкидала ті палички по всьому будинку, а він потім їх збирав”, — розповіла Катерина про одну з кумедних ситуацій у їхній родині.

Попри невеликі побутові конфлікти, Катерина впевнена у своїх силах та майбутньому, підкреслюючи важливість внутрішнього комфорту та щастя.

Нове

Популярне