Суп-пюре з кабачків, броколі та селери — легка та корисна страва, яка стане чудовим вибором для обіду. Завдяки кремовій текстурі та ніжному поєднанню овочів, цей суп сподобається всій родині.
Інгредієнти:
- Кабачки — 400 г
- Броколі — 200 г
- Ніжки селери — 150 г
- Цибуля — 1 шт
- Петрушка — 5 гілочок
- Вершкове масло — 40 г
- Вершки — 2 ст. л
- Сіль, перець — до свого смаку
Приготування:
Підготувати овочі та нарізати їх. Цибулю обсмажити на вершковому маслі, додати селеру і тушкувати ще 5 хвилин. Перекласти обсмажені овочі в каструлю з гарячою водою, додати кабачки та броколі. Через 15 хвилин додайте подрібнену петрушку та подрібніть все блендером. Влити вершки, приправити сіллю й перцем, прогріти ще 2 хвилини.