Нове

Смачний суп-пюре з кабачків, броколі та селери

Суп-пюре з кабачків, броколі та селери — легка та корисна страва, яка стане чудовим вибором для обіду. Завдяки кремовій текстурі та ніжному поєднанню овочів, цей суп сподобається всій родині.

Інгредієнти:

  • Кабачки — 400 г
  • Броколі — 200 г
  • Ніжки селери — 150 г
  • Цибуля — 1 шт
  • Петрушка — 5 гілочок
  • Вершкове масло — 40 г
  • Вершки — 2 ст. л
  • Сіль, перець — до свого смаку

Приготування:

Підготувати овочі та нарізати їх. Цибулю обсмажити на вершковому маслі, додати селеру і тушкувати ще 5 хвилин. Перекласти обсмажені овочі в каструлю з гарячою водою, додати кабачки та броколі. Через 15 хвилин додайте подрібнену петрушку та подрібніть все блендером. Влити вершки, приправити сіллю й перцем, прогріти ще 2 хвилини.

Нове

Популярне