Нове

Волошин публічно розкритикував Раміну за чутки про схему його втечі

Український блогер Олександр Волошин, який нещодавно оголосив про свій виїзд з України, висловив своє невдоволення щодо інтерв’ю від блогерки та журналістки Раміни Есхакзай. У своєму відео Раміна викрила, за її словами, схему, за якою Волошин покинув країну.

Олександр Волошин, реагуючи на це відео, заявив, що має претензії до професійності журналістки. Він звинуватив її у вириванні фраз з контексту, перекручуванні фактів і браку доказів у розслідуванні. Блогер зазначив, що планує показати свою сторону історії, а також висловив здивування, чому журналістка не перевірила надану інформацію.

“Я переглянув це відео. Дуже багато неточностей, вирваних з контексту фраз і навіть брехні. Мені незрозуміло, як журналіст може не перевіряти факти, коли заявляє про такі серйозні речі на всю країну”, – написав Волошин у своєму блозі.

Олександр також висловив своє обурення з приводу впливу, який, за його словами, Раміна мала на його родину після відвертого інтерв’ю, яке вона взяла у нього раніше. За словами блогера, її дії вплинули на його маму та брата, змінивши їхні рішення щодо майбутнього.

“Вона приїжджає до мене додому, доводить маму до сліз і впливає на брата, переконуючи його вступити до військового училища, замість того, щоб стати блогером і вчитись за кордоном”, – обурився Волошин.

Наприкінці свого звернення блогер закликав Раміну опублікувати повне інтерв’ю без редагувань та надіслати йому всі матеріали, зібрані в процесі розслідування. Він заявив, що таким чином зможе показати людям справжню картину без спотворених фактів.

“Раміна, покажи повне інтерв’ю. Надішли всі матеріали, і я опублікую їх без вирізок. Це буде чесно і справедливо. Але ти цього не зробиш, тому що це не входить у ваші плани”, – підсумував блогер.

Слід зазначити, що у своєму розслідуванні Раміна Есхакзай стверджує, що Волошин виїхав з України за допомогою корупційної схеми. За її даними, блогер став водієм мікроавтобуса з ліцензією на перетин кордону, що дозволило йому покинути країну, а також вивезти свої автівки.

Нове

Популярне