Нове

Марія Бурмака розповіла про нові стосунки

Народна артистка України Марія Бурмака вперше заговорила про свій новий роман і поділилася деталями стосунків, у яких зараз перебуває. Знаменитість зізналася, що вона не самотня, але стосунки, в яких вона зараз, не відповідають традиційним уявленням про сім’ю. За словами Бурмаки, вони з її обранцем не живуть разом, а підтримують вільні стосунки, не плануючи одружуватися чи будувати спільний побут.

Співачка відверто розповіла, що, попри те, що чоловік для неї є важливою людиною, вона не розглядає можливість розвитку стосунків у більш серйозне річище. Її влаштовує формат вільних від зобов’язань стосунків, адже він дає свободу і не створює додаткових конфліктів. “Можу проговорювати конфліктні ситуації, але конфліктних ситуацій не так багато, бо я незаміжня і це не є родина. Родина – це коли люди живуть разом, мають спільний побут, мають якісь конфліктні ситуації. Ми у вільних стосунках. Ми зустрічаємося, проводимо час разом, тому тут ніхто нічого нікому не винен”, – поділилася співачка в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Марія Бурмака також підкреслила, що вільні стосунки мають свої переваги. Відсутність спільного побуту і постійного проживання разом дозволяє уникати багатьох побутових конфліктів, які часто виникають у парах, що живуть разом. Вона зазначила, що їхні зустрічі проходять легко та приємно, а взаєморозуміння робить спілкування ще комфортнішим. “Людина ця мені дуже дорога, мені приємно проводити з ним час, його жарти – смішні. Якихось моментів, де є конфліктні ситуації – їх просто немає. Мені, до речі, це дуже подобається”, – розповіла артистка.

Також співачка згадала, що свого часу вони з її нинішнім партнером вже намагалися побудувати стосунки, але 20 років тому їхня історія не склалася через те, що чоловік жив в іншій країні. Нині ж, хоча її обранець не живе постійно в Україні, він час від часу приїздить сюди, і це дає можливість їм проводити час разом. “Ми вже зустрічалися давно, 20 років тому. Він жив в іншій країні. Не можу сказати, що він повернувся до України, але якийсь час перебуває тут”, – додала Марія Бурмака.

Нове

Популярне