Нове

Лілія Ребрик відвела донечку до першого класу та поділилась кадрами

Українська ведуча та акторка Лілія Ребрик поділилася важливою подією у своїй родині, пов’язаною з початком навчального року. У своєму фотоблозі вона розповіла, що її старша донька Діана розпочала навчання у сьомому класі, а молодша Поліна, якій лише 6 років, цього року стала першокласницею. На урочисту лінійку з нагоди Дня знань прийшла вся родина, щоб підтримати маленьку школярку. Лілія з чоловіком, Андрієм Диким, з гордістю спостерігали, як їхня донька Поліна разом зі старшокласником дзвінком сповістила про початок нового навчального року.

“Наша першокласниця! Як швидко вони ростуть! Старшенька вже у сьомому класі! Як це сталося? Коли? Не помітимо, як і Адель піде до школи! Поля така серйозна і відповідальна”, – з гумором і зворушенням написала Лілія Ребрик.

Зіркова мама також звернулася до своїх доньок-школярок із побажанням успішного навчання і щасливих шкільних днів. Вона наголосила, що гарно вчитися – це їхня перемога в теперішніх непростих обставинах.

“Вже друга пішла! Перший раз у перший клас! Наші дівчата, нехай ваше навчання приносить радість і задоволення, попри всі труднощі! Гарно вчитися – це ваша перемога!”, – звернулася до доньок Лілія.

Крім того, ведуча не забула привітати всіх школярів і їхніх батьків із початком нового навчального року, побажавши сили, терпіння, здоров’я і, звісно, почуття гумору. Лілія також висловила сподівання на перемогу у війні, зазначивши, що саме діти можуть змінити світ на краще.

“Всіх дітей вітаю з початком нового навчального року! Тільки вперед! До омріяної перемоги! Я знаю, ви точно зможете змінити цей світ! А нам, батькам, бажаю терпіння, сил, здоровʼя та почуття гумору”, – підсумувала Лілія Ребрик у своєму зверненні.

Нове

Популярне