Нове

Jerry Heil приїхала до рідної школи та зробила сюрприз учням

Українська співачка Jerry Heil, відома під справжнім ім’ям Яна Шемаєва, занурилася в атмосферу ностальгії на День знань. Яна повернулася до рідної гімназії у Василькові, де пройшли її шкільні роки та де вона вперше виходила на сцену. Співачка не приховувала хвилювання, адже шкільний майданчик зберігає безліч її особистих спогадів і є символом її перших кроків до слави.

Jerry Heil зізналася, що повернення до школи пробудило в неї сильні емоції, адже саме тут вона завжди намагалася проявити себе на перших і останніх дзвониках. Вона поділилася своїми враженнями, зазначивши, що для неї було дуже зворушливо стояти на знайомому майданчику, усвідомлюючи, що перед нею стоять учні, кожен з яких має свій талант і своє майбутнє. Яна висловила сподівання, що новий навчальний рік пройде без потреби ховатися в укриттях.

Школярі були приємно здивовані появою співачки на урочистій лінійці. Разом із нею вони виконали фрагмент пісні “Teresa & Maria”, з якою вона разом з alyona alyona представляла Україну на “Євробаченні-2024”. Яна також скористалася можливістю побачитися з улюбленими вчителями та директоркою школи, які були раді її бачити та з теплотою згадували спільні моменти.

“Понад 10 років тому я стояла на цьому майданчику як учениця 9 класу (для мене це був випускний рік). Побачити очі найкращих вчителів, яким я щодня вдячна, і побачити в них блиск сліз гордості – це те, чого мені так не вистачало кожного першого вересня. І я знову відчула, ніби це і моє свято”, – поділилася своїми емоціями Jerry Heil у своєму фотоблозі.

Цей зворушливий момент, коли артистка повернулася до джерела, нагадав їй про важливість шкільних років і підтримку, яку вона отримала від вчителів, що сприяли її становленню як артистки.

Нове

Популярне