Нове

Наталка Денисенко розповіла про свою вагу

Українська акторка Наталка Денисенко поділилася своїми думками щодо хейту, спрямованого на її фігуру в соціальних мережах. Попри критику, яка час від часу з’являється в коментарях до її публікацій, акторка зберігає спокій і не надає цьому особливого значення. Вона наголошує, що для неї важливіші власні внутрішні відчуття, а не думки користувачів інтернету. Як зазначила Наталка, її вага на цей час становить близько 45 кг, і вона завжди була стрункою.

Денисенко також згадала, як одного разу її підтримала зіркова подруга і кума, акторка Ксенія Мішина. Коли Наталка зіткнулася з негативними коментарями, Ксенія написала їй, щоб підтримати та нагадати, що такі реакції людей часто є результатом заздрощів. Мішина, яка сама свого часу зіштовхнулася з подібною ситуацією, підкреслила, що важливо не звертати уваги на заздрісників.

“Мені стали писати: жах, анорексія… Мені одразу написала моя кума Ксенія Мішина. У неї теж була така ситуація, коли вона привела свою фігуру до своєї легкої ідеальної форми. І вона каже: ‘Наталко, це нормально. Люди просто заздрять.’ Насправді я завжди була худа. Моя максимальна вага – 49 кг. І я думаю, що зараз я важу 44-45 кіло. Я все ж іду за відчуттями,” — поділилася Наталка в інтерв’ю програмі “Ближче до зірок”.

Не тільки подруга, але й чоловік Наталки, актор Андрій Федінчик, підтримує її у будь-якій ситуації, навіть коли перебуває на фронті. Денисенко розповіла, що він завжди знаходить час, щоб зробити їй комплімент або підтримати її словами, коли вона цього потребує.

“Коли чоловік навіть на відстані, він завжди мене підтримує. Коли виходить якийсь трейлер або я допис напишу, він напише коментар або в особисті повідомлення, що я молодець, красуня чи найкраща,” — додала Наталка.

Нове

Популярне