Нове

Анна Трінчер поділилась кадрами зі своєю обраницею

Українська співачка та блогерка Анна Трінчер майстерно відповіла на запитання щодо свого майбутнього заміжжя, поставивши на місце хейтерів. Після розлучення з Олександром Волошиним, 23-річна артистка часто стикається з обговореннями свого особистого життя. Щоб покласти край спекуляціям, Анна опублікувала в Instagram фото з “весілля” з подругою, блогеркою Діаною Глостер.

Цим жартівливим постом Трінчер висміяла коментарі хейтерів, пояснивши, що в майбутньому не планує одружуватися вдруге. “Наше весілля з коханою. Так, повела мене доріжка в інший бік після розлучення та усвідомлення, що поруч із чоловіком мені немає місця і спільних цінностей… Саме такий допис хотіли б бачити мої хейтери, яким або немає чим зайнятися; або весілля двох жінок звучить цікавіше, ніж подвійний день народження двох подруг; або і те, і інше. Але вимушена вас засмутити: весілля вдруге я не планую, не маю ні бажання, ні обранця, ні обраниці…” — написала Анна.

Насправді фото були зроблені під час святкування спільних днів народжень Анни та Діани. Блогерки організували вечірку, на яку запросили найближчих друзів. Усі гості дотрималися дрес-коду та були вбрані в одяг молочних відтінків.

“Робити подвійний день народження з моєю Діаною Глостер було найкращим рішенням. Дякую всім за теплі слова, за вашу присутність і за те, що абсолютно кожен із вас впливає на моє життя і формування. Кожен вносить своє тепло, своє світобачення і свої думки,” — поділилася Анна своїми емоціями після святкування.

Нове

Популярне