Нове

Олександр Кривошапко привітав доньку на сцені зі святом

Український співак Олександр Кривошапко, який наразі мешкає у США, зворушливо привітав свою доньку Алісу з її особливим святом. Сьогодні, 30 серпня, дівчинці виповнилося 7 років, і Олександр вирішив зробити цей день незабутнім.

На своїй сторінці у соцмережах співак опублікував спільні знімки з донькою, на яких вони разом виходять на сцену під час його літнього концерту в Маямі. Це був перший випадок, коли Кривошапко запросив Алісу на сцену під час публічного виступу. Глядачі тепло зустріли маленьку дівчинку, вітаючи її бурхливими оплесками.

У своєму дописі Олександр не лише привітав доньку з днем народження, але й пообіцяв, що тепер буде більше часу проводити з нею. Він зазначив, що через війну вони втратили багато спільних моментів, але тепер він спробує надолужити згаяне.

“Сьогодні тобі виповнюється 7 років, моя кохана донечко. Війна забрала у нас багато часу, але ми надолужимо все втрачене. Тато подбає про все і зробить, щоб ти була щасливою! Дуже тебе люблю. А це відео – наш перший спільний концерт, який відбувся 24 серпня в Маямі”, – написав співак, ділячись зворушливими кадрами.

Нове

Популярне