Нове

Ігор Кондратюк розкритикував Данилка за пісні російською під час війни

Український продюсер Ігор Кондратюк відреагував на нещодавні заяви шоумена Андрія Данилка, більш відомого як автор Вєрки Сердючки, щодо мовного питання в умовах війни.

У своєму останньому інтерв’ю Данилко висловив думку, що не бачить нічого поганого в тому, щоб виконувати свої російськомовні хіти під час війни в Україні. За словами артиста, мова є лише засобом комунікації та не повинна бути політичним інструментом. Однак, Кондратюк категорично не погоджується з такою позицією.

Продюсер зазначив, що висловлювання Данилка щодо мовного питання для нього особисто не мають ваги. Кондратюк підкреслив, що у випадках, коли його цікавлять глибші філософські чи фундаментальні питання, він звертається за експертною думкою до фахівців у цій сфері, а не до артистів.

“Андрій Данилко – геніальний актор. Мені, чесно кажучи, байдужі його думки з приводу філософських чи фундаментальних питань. Якщо мене цікавлять такі теми, я звертаюся до людей, які краще обізнані у цьому, ніж Андрій Данилко. Його авторитет, на мій погляд, закінчується його піснями та, можливо, його участю у журі. Крапка. Я до цього ставлюся просто: Данилко таким чином захищає свою творчість. Він вважає свої російськомовні хіти прекрасними, але це смішно, адже країною-носієм російської мови є Росія, а не Полтавщина, звідки родом Данилко”, — прокоментував Ігор Кондратюк в інтерв’ю для Крапівного.

Цей коментар Кондратюка викликав жваву дискусію серед шанувальників української музики, додавши новий вимір до тривалого обговорення ролі мови в українській культурі під час війни.

Нове

Популярне