Нове

Смачні пельмені під вершковим соусом

Пельмені під вершковим соусом – це смачна і ситна страва, яка поєднує ніжність пельменів із насиченим смаком вершкового соусу. Такий рецепт ідеально підійде для затишної вечері, коли хочеться чогось особливого, але при цьому не надто складного в приготуванні. Поєднання смажених пельменів із вершковим соусом, сиром та ароматними грибами створює неповторну гармонію смаків.

Інгредієнти:

  • Пельмені – 600 г
  • Вершки 20% – 100 мл
  • Вершкове масло – 20 г
  • Твердий сир – 100 г
  • Цибуля – до свого смаку
  • Сіль, перець – до свого смаку

Приготування:

Розтопіть вершкове масло на сковороді та обсмажте пельмені до золотистого кольору з усіх боків. Накрийте сковорідку кришкою і продовжуйте обсмажувати, поки пельмені не стануть м’якими всередині. Потім перекладіть їх у форму для запікання. У тій самій сковороді обсмажте подрібнену цибулю до золотистості, додайте гриби та продовжуйте готувати, доки вони не підрум’яняться. Посоліть і поперчіть до свого смаку. Влийте вершки в сковорідку з цибулею і грибами, додайте трохи тертого сиру для насиченості смаку, і добре перемішайте. Полийте підготовленим соусом пельмені у формі для запікання, зверху рясно посипте залишками сиру. Відправте форму в розігріту до 180 °C духовку на 10 хвилин, доки сир не розплавиться і не утворить апетитну золотисту скоринку.

Нове

Популярне