Нове

Лілія Подкопаєва поділилась знімками з 18-річним сином

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва поділилася рідкісним фото зі своїм 18-річним сином Вадимом і розповіла про його подальші плани на навчання в США.

Цього року Вадим завершив навчання в школі, і тепер на нього чекає новий етап у житті. Як зазначила Подкопаєва у своєму Instagram, її син вступив до престижного Технологічного інституту Джорджії, що в США. Однак, яку саме спеціальність він обрав, спортсменка вирішила не розкривати.

“Мій син починає новий розділ у своєму житті, і я щиро пишаюся його досягненнями. Мрії здійснюються, коли вкладаєш у них час, зусилля і віру”, – написала Лілія Подкопаєва.

Цікавим фактом є те, що Вадим обрав для навчання заклад, який має особливе значення для його зіркової мами. Подкопаєва пригадала, що 28 років тому, під час участі в Олімпійських іграх, вона разом зі збірною України проживала в олімпійському селищі, яке було розташоване на території кампусу GeorgiaTech. Тепер її син навчатиметься в тому ж місці.

“28 років тому, коли я брала участь у перших Олімпійських іграх незалежної України, наша збірна перебувала в олімпійському селищі, яке було розташоване саме на території кампусу GeorgiaTech. І сьогодні мій син живе і навчається тут. Життя іноді дарує такі неймовірні збіги, які дивують і надихають. Хто б міг подумати, що доля приведе нас знову до цього місця?” – поділилася своїми емоціями гімнастка.

Ця історія підкреслює, як життя може несподівано пов’язувати різні покоління і дарувати нові можливості для реалізації мрій.

Нове

Популярне