Нове

Конфуз посеред концерту в Дніпрі стався з Вєркою Сердючкою

Популярна українська артистка Вєрка Сердючка, в образі якої виступає шоумен Андрій Данилко, провела яскравий концерт у Дніпрі. Проте під час виступу трапився неприємний інцидент, який не залишився поза увагою.

Одна з глядачок переборщила з алкоголем і почала поводитися неадекватно. Жінка голосно матюкалася, не звертаючи уваги на те, що в залі знаходилося багато дітей.

Ситуація могла вийти з-під контролю, але Вєрка Сердючка майстерно знайшла спосіб заспокоїти прихильницю. Артистка з гумором звернулася до неї та попросила припинити таку поведінку, попередивши, що інакше вона буде змушена залишити концерт.

“Ти напилася, так? Якщо ти зараз не перестанеш матюкатися, доведеться вийти, зрозуміла? Тут сидять діти! Не гарно так поводитися!” – зауважила Вєрка Сердючка з характерною їй дотепністю.

На завершення артистка не втрималася від чергового жарту, порадивши жінці, як краще поводитися після вживання алкоголю. Вєрка Сердючка наголосила, що варто обов’язково закусювати, щоб уникнути подібних ситуацій.

“От випий – так закусювати треба! Рибкою або баликом! Це ж можна було закусити!” – підсумувала виконавиця.

Концерт продовжився у звичному веселому настрої, а інцидент став ще одним доказом того, як професійно та з гумором Вєрка Сердючка може впоратися з будь-якими непередбаченими ситуаціями на сцені.

Нове

Популярне