Нове

Лілія Ребрик поділилась відео з донечкою

Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик поділилася зворушливими сімейними кадрами зі своєю молодшою донечкою Адель, яку виховує разом із чоловіком, танцівником Андрієм Диким. 15 серпня маленькій Адель виповнилося п’ять місяців, і, за традицією, зіркова мама влаштувала для неї невеличке святкування.

Лілія замовила святковий торт та організувала фотосесію, аби зберегти ці миті на пам’ять. У своєму Instagram вона поділилася фотографіями та відео з цього особливого дня. На знімках Адель постала у ніжній сукні та з милим бантиком на голові. До святкування також приєдналися старші сестрички Діана та Поліна, які допомагали своїй маленькій сестричці задути свічку на торті.

“П’ять місяців! Як швидко ти ростеш, крихітко! Ти вже така розумничка! Дякую, що даруєш нам стільки щастя. Ти – наш маленький антистрес”, — зворушливо написала Лілія, звертаючись до доньки.

У коментарях під публікацією чимало зіркових друзів Лілії залишили свої побажання для маленької Адель, зичили їй міцного здоров’я, щасливого дитинства та багато радості.

Нове

Популярне