Нове

Гайтана розповіла чому відмовилася віддавати 7-річну доньку до української школи

Популярна українська співачка Гайтана повідомила, що її донька не буде відвідувати школу в Україні.

Семирічна Сапфір-Ніколь цього року піде до першого класу, але, як зазначила виконавиця, освіту дівчинка здобуватиме за кордоном, навчаючись німецькою мовою. Гайтана відразу відхилила можливість обрати для дитини навчальний заклад в Україні.

Співачка пояснила, що зараз вона не може нічого прогнозувати, однак першочерговим для неї залишається безпека її родини. Вочевидь, це стало основною причиною, чому Гайтана вирішила відправити доньку вчитися за кордоном на тлі повномасштабної війни в Україні.

“Через кілька днів моя донечка вперше піде до школи. Я просто вражена, адже здається, що ще зовсім недавно я сама була школяркою. Ми не можемо передбачити майбутнє, тому моя дитина вчитиметься німецькою мовою. Залишається лише любити, захищати своїх близьких і дякувати Богу за все, що маємо”, – поділилася Гайтана своїми думками.

Варто зазначити, що в той час, як Гайтана обрала навчання за кордоном, інші відомі українці вирішили залишити своїх дітей на батьківщині. Наприклад, соліст гурту “ТІК” Віктор Бронюк вибрав для своїх дітей навчальні заклади в Україні. Його донька вступила до коледжу, а син до ліцею. Артист також пояснив, чому вони відмовилися від варіанту з освітою за кордоном.

Нове

Популярне