Нове

Смачні тушковані мідії в томатному соусі

Тушковані мідії в томатному соусі – це неймовірно смачна та вишукана страва, яка ідеально підійде як для романтичної вечері, так і для приймання гостей. Мідії, приготовані в ароматному соусі з помідорів, з додаванням ніжного сиру Фета та свіжої зелені, здатні здивувати навіть найвибагливіших гурманів.

Інгредієнти:

  • Мідії — 700 г
  • Цибуля — 1 шт
  • Помідори у власному соку — 400 г
  • Рослинна олія — 2 ст. л
  • Сіль, перець, зелень — до свого смаку
  • Сир Фета — 50 г

Приготування:

Спочатку відваріть мідії протягом 2–3 хвилин. Потім злийте воду через друшляк і відкладіть мідії в сторону. Цибулю наріжте четвертинками кілець, а помідори подрібніть. У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Обсмажте цибулю до легкої золотистості. Додайте мідії та продовжуйте готувати ще 2–3 хвилини. Додайте у сковороду подрібнені помідори разом із соком. Приправте сіллю та перцем. Тушкуйте на помірному вогні під кришкою приблизно 7–8 хвилин. Перед подачею посипте страву подрібненою Фетою та свіжою рубленою зеленню. Насолоджуйтесь чудовими смаковими відчуттями!

Нове

Популярне