Нове

Смачне куряче філе в молоці на сковороді

Цей рецепт курячого філе в молоці на сковороді створює ніжну та ароматну страву, яка сподобається всій родині. Поєднання вершкового масла, молока та чебрецю надає курці особливого смаку, роблячи її соковитою та ароматною.

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 500 г
  • Борошно — 100 г
  • Вершкове масло — 2 ст. л
  • Рослинна олія — 1 ст. л
  • Молоко — 200 мл
  • Чебрець — 1 гілочка
  • Сіль, перець — до свого смаку
  • Сир — до свого смаку

Приготування:

Наріжте куряче філе вздовж на кілька частин. Обгорніть їх харчовою плівкою та злегка відбийте з обох сторін, щоб вони стали м’якшими та рівномірно прожарилися. Обваляйте шматочки філе в борошні, обтрушуючи зайве. На середньому вогні розігрійте сковороду з рослинною олією та вершковим маслом. Обсмажуйте курку партіями по 1,5-2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Поверніть усі обсмажені шматочки курки на сковороду, додайте сіль, перець, підігріте молоко та гілочку чебрецю. Накрийте сковороду кришкою, зменшимо вогонь до мінімуму та тушкуйте курку ще приблизно 5 хвилин, поки м’ясо не стане ніжним. Перед подачею, за бажанням, посипте готову страву тертим сиром.

Нове

Популярне