Рибна закуска на стіл – це смачний і простий варіант закуски, який чудово підійде для будь-якого свята або просто для сімейного обіду. Поєднання консервованої риби з овочами і яблуком створює відсвіжний смак, а подача на скибочках помідорів робить страву ще й естетично привабливою. Готується швидко, а виглядає як справжній кулінарний шедевр.
Інгредієнти:
- Консервована риба на ваш смак (сайра, сардина, тунець, горбуша) – 1 банка
- Сира морква – 1 шт
- Кисле яблуко – 1 шт
- Цибуля ріпчаста – 1 шт
- Зелень – до свого смаку
- Сіль і перець – до свого смаку
- Майонез – 70 г
- Помідори – 3 шт
Приготування:
Моркву натріть на дрібній або середній тертці. Яблуко очищуємо від шкірки та натріть на великій тертці. Консервовану рибу відокремте від кісток і розімніть виделкою. В мисці змішайте рибні консерви, натерті яблуко та моркву, дрібно нарізану цибулю і зелень. Посоліть, поперчіть до свого смаку і заправте майонезом. Добре перемішайте. Помідори наріжте кружечками середньої товщини та викладіть їх на блюдо. Зверху на кружечки помідорів викладайте рибну масу. Прикрасьте зеленню на свій смак.