Готується просто, ну а на смак – за вуха не відтягнеш!
Інгредієнти:
- Морква – 500 г
- Манка – 2-3 ст. ложки
- Яйця – 2 шт
- Вершкове масло – 10 г
- Вершки – 100 мл
- Борошно
- Панірувальні сухарі
- Сіль-перець – за смаком
- Сметана
Приготування:
Морквину ріжемо на кілька частин і відварюємо до м’якості у підсоленій воді. Гарячу моркву відправляємо в чашу подрібнювача, додаємо манку, вершкове масло, вершки та пробиваємо все до однорідності. У морквяну масу, що остигнула, розбиваємо яйце, солимо-перчимо і перемішуємо. Маса має бути густою, якщо рідка і водяниста – додайте манку. З морквяної маси формуємо котлетки і обвалюємо в борошні. Після борошна обмочуємо в збитих яйцях і обвалюємо в панірувальних сухарях. Котлетки обсмажуємо на олії з обох боків до рум’яності. До столу подаємо зі сметаною та улюбленими добавками. Смачного!