Нове

Онука Софії Ротару поділилась знімками із бойфрендом-мільярдером

Онука легендарної співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, нещодавно поділилася новими фотографіями зі своїм новим бойфрендом Максом Лернером, чия родина володіє статками, оціненими в 1,2 мільярда доларів.

22-річна Соня опублікувала знімок, де вона в обіймах коханого, демонструючи, як вони разом відпочивають. На фото модель одягнена у червону сукню-вишиванку з багатими візерунками та бахромою, що підкреслює її витончений стиль і національний колорит.

Окрім спільних фото, Соня також виклала серію світлин, де вона позує на різних мальовничих локаціях. На цих знімках модель виглядає справді чарівно і гармонійно, підкреслюючи свою природну красу та грацію.

“Травневі моменти”, – так підписала Соня свою публікацію, додаючи нотку романтики та ностальгії до цих знімків.

Родина Соні також не залишилася осторонь. Бабуся Софія Ротару підтримала онуку, поставивши вподобайку під дописом. Мама Соні, Світлана Євдокименко, та її брат, музикант Анатолій, залишили в коментарях сердечка, висловлюючи свою любов і підтримку.

Шанувальники також відреагували на нові фото, засипаючи Соню компліментами та побажаннями щастя. Їхні коментарі підкреслюють, наскільки модель популярна та улюблена серед своїх підписників.

Ці ніжні та стильні фотографії вкотре підкреслюють гармонійність і щасливість Соні у нових стосунках, а також підтверджують її статус модної ікони та зірки соціальних мереж.

Нове

Популярне