Нове

Смачна курка в вершково-часниковому соусі

Цей рецепт курки у вершково-часниковому соусі ідеально підходить для тих, хто шукає швидкий, але смачний варіант обіду чи вечері. Завдяки простим інгредієнтам і мінімальним зусиллям, ви зможете створити страву, яка вразить своїм ароматом і смаком.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 800 г
  • Часник – 4-5 зубчиків
  • Вершки 10% – 150 мл
  • Рослинна олія – для смаження
  • Спеції для курки – 1 ч. л
  • Гірчиця в зернах – 1 ст. л
  • Сіль, перець – до свого смаку

Приготування:

Куряче філе нарізати на невеликі шматочки. Часник очистити та нарізати тонкими пластинками. Курку посипати спеціями, додати сіль і перець до свого смаку, добре перемішати. Викласти курку у форму для запікання, рівномірно посипати нарізаним часником і додати гірчицю в зернах. Це додасть страві пікантного аромату і неповторного смаку. Залити курку вершками, щоб вони повністю покрили м’ясо. Поставити форму в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікати протягом 45-50 хвилин. Вершки разом із соками курки та часником створять ніжний і ароматний соус.

Нове

Популярне