Нове

22-річна онука Софії Ротару поділилась знімками з новим коханим

Онука легендарної співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, нещодавно розсекретила свого нового обранця-мільярдера.

У своєму Instagram Соня опублікувала фото з загадковим чоловіком, привітавши його з днем народження та назвавши його “коханням”. Таким чином, вона повідомила про новий роман, підтвердивши, що її серце більше не вільне.

Як виявилося, поруч з моделлю на фото позує відомий спадкоємець однієї з найбагатших сімей США – 27-річний Макс Лернер. Соня підписана на нього в Instagram, що лише додало інтриги. Макс є онуком американського мецената, засновника фінансової компанії MBNA Corporation. Стан його родини оцінюється у 1,2 мільярда доларів.

ЗМІ зазначають, що новий обранець Соні тривалий час займався спортом, а пізніше закінчив один з найкращих університетів США за спеціальністю “Міжнародний бізнес”. Також Макс має старшу сестру і двох молодших братів, які також є спадкоємцями родинного багатства.

Відомо, що Соня вже тривалий час живе і працює у Нью-Йорку, США. Тож, ймовірно, саме там і відбулося їхнє знайомство.

Пара одразу привернула увагу прихильників, які засипали Соню та Макса теплими словами та побажаннями щастя. Модель продовжує активно працювати у модельній індустрії та ділитися яскравими моментами свого життя у соцмережах, де її підписники з нетерпінням стежать за розвитком нових відносин.

Нове

Популярне