Нове

Наталка Карпа розповіла про свій дохід під час війни

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про свої доходи під час повномасштабного вторгнення. Артистка зізнається, що нині заробляти на концертах майже не вдається, оскільки більшість із них є благодійними. Основну частину її доходів тепер становлять рекламні інтеграції, до яких вона залучає і свою доньку Злату. Співачка також озвучила свій гонорар за комерційні виступи.

“Рекламні інтеграції зараз є нашим головним джерелом доходів. Ми зі Златою стали амбасадорами кількох українських брендів. Майже всі концерти є благодійними. Комерційні виступи трапляються, але вони поодинокі. Мій гонорар залишився таким самим, як і до війни – від 3 до 5 тисяч доларів, залежно від наповнення програми. Цей дохід нестабільний, тому що більшість витрат іде на пальне, харчування, комунальні послуги. Донька також потребує додаткових вкладень. Думаю, що для побутових потреб 50 тисяч гривень вистачає, але щоб писати музику і знімати кліпи, потрібно хоча б 100 тисяч гривень на місяць, ” – розповіла Наталка в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Карпа також поділилася, що з витратами на доньку їй допомагає чоловік-військовий Євген Тєрєхов. Він щомісяця переказує їй гроші з фронту.

“Цього місяця він надіслав нам 20 тисяч гривень на наші потреби. Іноді сума буває більшою, іноді меншою. Ми не обумовили якусь конкретну суму. Наприклад, у нього багато коштів іде на власне спорядження та інші необхідні речі, адже Женя полюбляє якісні й вартісні речі, ” – пояснила зірка.

Співачка підкреслила, що навіть в умовах війни намагається підтримувати свою музичну кар’єру і брати участь у благодійних заходах, адже це важливо не лише для неї, а й для всієї країни.

Нове

Популярне