Нове

Смачне шведське печиво

Шведське печиво – це витончений десерт, який додасть вашому чаю або каві неповторний смак та аромат. Цей рецепт простий у виконанні та вимагає лише базових інгредієнтів. Навіть початківці з легкістю справляться з його готуванням. Головне – слідувати інструкціям та насолоджуватися результатом!

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 г
  • Цукор – 110 г
  • Вершкове масло – 60 г
  • Мед – 30 г
  • Вода – 30 мл
  • Сода – 2/3 ч. л
  • Мускатний горіх – 1/2 ч. л
  • Гвоздика – 1 ч. л
  • Мелений імбир – 1 ч. л
  • Мелений кардамон – 1 ч. л
  • Мелена кориця – 2 ч. л

Приготування:

У каструлі або мисці розігрійте цукор, воду та мед. Додайте масло та розтопіть його у суміші, потім зняти з вогню. Після того, як масляно-цукрова суміш трохи охолоне, додайте до неї соду та прянощі, перемішайте. Додайте просіяне борошно і замісіть тісто – воно повинно вийти пластичним, теплим та ароматним. Оберіть тісто плівкою та приберіть у холодильник принаймні на годину. Охолоджене тісто тонко розкочуйте, виріжте формочками печиво. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 8-10 хвилин.

Нове

Популярне