Нове

Лілія Ребрик розповіла, хто саме стане хресним татом донечки та показала її обличчя

Українська телеведуча Лілія Ребрик оголосила про хрещення своєї наймолодшої доньки Аделіни, показавши відчуття та ніжні фото з родинним святом.

У своєму Instagram акаунті артистка розповіла, що недавно відбулося хрещення малюка в одному з київських храмів у колі близьких. Парою хрещених батьків обрали ведучого Анатолія Анатоліча та Ірину Хоменко.

“Такі дні я зберігаю у своєму серці як найдорожчі спогади. Бо щастя – це миті гармонії та спокою, коли поруч близькі люди. Це весна, сонце, зелень. Відчувати світло всередині у темні часи – надзвичайно цінно. Це був дуже теплий та сімейний день”, – ділилася Лілія Ребрик.

Зірка також поділилася зворушливими знімками з храму, де вперше показала обличчя маленької Аделіни. На тлі храму Лілія з дітьми та чоловіком у family look, а всередині – з кумами та гостями.

Відповідно, Анатолій Анатоліч поділився своїми враженнями: “Для мене велика честь стати хрещеним батьком для Аделіни. З моєю улюбленою Ребрик маю щасливу можливість працювати, а з родиною Андрія і Лілі – стати близькими друзями”.

У коментарях шанувальники зірок висловлювали вітання з цим важливим для родини святом.

Нове

Популярне