Цей банановий чизкейк без випічки — ідеальне виправдання для тих, хто хоче смакувати чудовим десертом, не вмикаючи духовку. З ніжним сирним кремом, ароматним бананом та хрусткими креманками, цей чизкейк стане чудовим варіантом для будь-якого свята чи просто для задоволення солодкого апетиту у будь-який час.
Інгредієнти:
- Печиво – 300 г
- М’який сир – 300 г
- Цукор – 120 г
- Сметана – 100 г
- Вода – 100 г
- Виробниче масло – 80 г
- Желатин – 20 г
- Банани – 3-4 шт
Приготування:
Печиво подрібнити за допомогою блендера на дрібну крихту, змішати з розтопленим виробничим маслом. Утрамбувати суміш у роз’ємну форму, вистелену пергаментом. Поставити в холодильник, доки готується начинка. Залити желатин холодною окропленою водою, дати постояти 30 хвилин. У велику миску вилити м’який сир і сметану, додати нарізані банани та цукор. Збити блендером до однорідної маси. Набухлий желатин перекласти в каструлю і підігріти. Не кип’ятити. Додати у сирну масу і добре перемішати. Перелити суміш у форму на шар із печива. Прибрати в холодильник на 1 годину або доки суміш не застигне. Вийняти чизкейк з форми, прикрасити шматочками банана та полити шоколадним соусом.