Нове

Смачна курка у вершково-винному соусі

Цей рецепт курки у вершково-винному соусі вразить вас своїм ніжним смаком та ароматом. Він ідеально підійде для романтичного вечора чи святкового обіду, додаючи шарму та розкоші вашому столу.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 400 г
  • Вершки – 200 мл
  • Вершкове масло – 50 г
  • Біле сухе вино – 1/4 стакана
  • Лимонний сік – 0,5 ч. л
  • Бульйон – 100 мл
  • Сіль – 2 щіпки

Приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів.
Приготуйте каструлю з кришкою або сковороду, яку можна ставити в духовку. Також підготуйте папір для випічки, діаметром з каструлю. Підтикайте філе лимонним соком і натріть його трошки сіллю. Розігрійте масло в каструлі так, щоб воно розплавилося. Швидко обсмажте філе в маслі, покладіть на кожну шматочок філе круглий папір для випічки, заздалегідь змочений у воді. Перемістіть каструлю в духовку на 6 хвилин. Перекладіть філе на дошку та наріжте на кусочки. Перекладіть на тарілку. Для соусу налийте бульйон та вино в ту саму каструлю, де готувалося філе, швидко зваріть разом з залишеним маслом на сильному вогні до густоти сиропу. Додайте вершки та швидко варіть до легкого згущення. Злегка посоліть та додайте лимонного соку до свого смаку. Полийте соусом філе та одразу подайте.

Нове

Популярне