Це м’ятне печиво – ідеальний вибір для тих, хто цінує неповторний смак та аромат свіжої м’яти. Це солодке ласощі з додаванням м’яти стане чудовим доповненням до чаю або кави, а також прекрасним десертом для будь-якого заходу. Це печиво додасть особливий шарм вашому столу та здивує всіх своїм свіжим смаком.
Інгредієнти:
- Свіжа м’ята – 30 г
- Цукор – 100 г
- Вершкове масло – 100 г
- Яйце – 1 шт
- Борошно – 200 г
- Розпушувач – 1/2 ч. л
Приготування:
В окрему миску покласти свіжі листочки м’яти, всипати цукор, ретельно змішати. Використовуючи блендер, розмелювати м’яту з цукром до повної однорідності. Додати м’яке вершкове масло, яйце і за допомогою блендера змішати все до однорідної маси. Змішати борошно і розпушувач, поступово додавати в зелену масу і замішати тісто. Тісто виходить досить м’яким і липким. Вологими руками відокремити невеликі шматочки, зробити середнього розміру кульки та вільно розкласти їх на пергамент. Печиво розгладити вилкою, щоб вони набрали форму пласких печив. Випікати в розігрітій до 200°С духовці приблизно 13-15 хвилин.